fredag, maj 17, 2013

Sommar

Ja det blev inget av det där jobbet jag var så glad över.
Jag skulle börja men 3-7 provdagar där jag skulle jobba men inte fick någon lön för. OK det lät ju konstigt med visst,är man arbetslös så gick jag med på det för att visa att man vill jobba. Efter dessa 7 dagar fick jag sagt till mig att jag behövde några dagar till på prov (utan lön) Ok tänkte jag,jag kanske behöver det, så jag gick med på 2 dagar till. Efter dessa två dagar var gjorda kom chefen och sa att jag behövde yttligare 1 vecka till på prov (utan lön) och undrade hur jag ställde mig till det. Jag var ju så duktig i telefon och det lät så otroligt bra när jag pratade tyckte chefen. NÄ det är jag inte så sugen på sa jag och vi bestämde att jag skulle ta helgen att tänka på det. Åter på måndagen pratade vi och jag sa till honom att Nej jag är inte intresserad av fler provdagar så vill ni ha kvar mig så får ni anställa mig på en provanställning vilket jag anser är till för att lära sig jobbet och för arbetsgivaren känna hur jag arbetar. Till svar fick jag att de hade de inte råd med.Att anställa mig på en provanställning 3-6 månader. Då undrar jag hur tänker de????  Trodde de att när de startade  upp detta företag att det skulle vara gratis att ha anställda. Så jag sa tack för mig och gick.

Idag har det varit sommar här. Så otroligt skönt att verkligen kunna gå ute i linne och inte frysa. Var hos syster och premiärgrillade. Så skumpan och rosèn korgades upp så vi myste på tills det var dags att åka hem.
Hoppas värmen är här för att stanna.

Nu ska jag kolla upp lite till våran minisemester som vi ska på i början av juni.

Trevlig kväll på er därute.Ta hand om varandra

torsdag, maj 02, 2013

Äntligen

Jag har fått jobb. Äntligen. Efter ett års letande har jag fått en heltids tjänst.  Härliga tider, fast månadslön mm helt plötsligt känns det som om det vänder.  Hoppas jag våga att det är sant. Är väldigt trött om kvällarna och det är en stor omställning att få från helt arbetslös till ett 8-17 jobb. Min träning står still, orkar helt inte. Maten har blivit sisådär denna veckan. Men den ska jag komma igång med igen om jag vill gå ner mina kg. Men vi måste komma igång med alla ändringar nu först. Bell får gå långa dagar på dagis nu men jag får inte ha dåligt samvete för hon har haft det bra hela tiden.korta dagar och sovmorgon.  Det är ju såhär det ska vara. Mamman jobbar heltid och tjänar pengar så vi kan göra saker tillsammans när vi är lediga.

Jag går lite på moln men har samtidigt inte fattat att jag har ett heltidsjobb.

Nu ska jag hoppa i säng så jag orkar kliva upp och även ha fredagsmys med min bästa tjej imorgon. Hon har beställt tacos och melon. Gogumman min♥

★★ sov gott ★★